Main Content

Bol to všetko výmysel? Dortmund poprel rokovania o Sanchovi

štvrtok, 6. august 2020 08:31 | Autor: Martin Gregor

Jadon Sancho, Manchester United
Jadon Sancho, Manchester United | zdroj: TASR

Hoci sme včera informovali, že Manchester United a Borusisa Dortmund sa mali na základe informácii The Guardian a novinára Fabrizia Romana dohodnúť na prestupových podmienkach za mladého Angličana Jadona Sancha, vedenie žlto-čiernych tieto správy následne poprelo.

 ,,Doteraz neboli medzi Borussiou Dortmud a Manchestrom United žiadne rokovania o podmienkach za Sancha, a to či už priamo alebo prostredníctvom nejakých sprostredkovateľov,” dementoval tieto informácie riaditeľ nemeckého veľkoklubu Hans-Joachim Watzke, ktorý doplnil, že hoci neprebehli v súvislosti s jeho predajom žiadne rokovania, pre istotu stanovili sumu, ktorú by zaňho chceli. Tá činí viackrát spomínaných 120 miliónov eur.

Pokiaľ ide o samotného Sancha, ten je vraj pripravený pokračovať v Borussii, hoci sa intenzívne hovorí o tom ,že ho to láka naspäť do Manchestru, kde má rodinu. ,,Neočakávam v súvislosti s tým žiadne komplikácie. Jadon to akceptuje, je to veľmi prijemný férový chlapec,” uviedol k tejto téme Watzke.

Slová Watzkeho sú veľmi jednoznačne a teda vyzerá to tak, že zdroje The Guardian a Fabrizia Romana zrejme neboli úplne správne. Alebo ide len o kľučkovací manéver Dortmundu, ktorý má znepokojiť Manchester United? Isté je, že fámy o príchode 20-ročného mladíka na Old Trafford týmto vyjadrením neutíchnu.