Main Content

Potvrdené! Alexis Sanchez sa stane hráčom Interu Miláno

štvrtok, 6. august 2020 08:31 | Autor: Martin Gregor

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: Instagram Inter Miláno

Všetko nasvedčuje tomu, že Inter Miláno už dnes oficiálne potvrdí získanie služieb Alexisa Sancheza, ktorý doteraz na San Siro len hosťoval z Manchestru United. Svojimi vyjadreniami to totiž prakticky definitívne potvrdili jednak tréner Interu Antonio Conte a športový riaditeľ Nerazzurri Giuseppe Marotta, ale aj tréner Red Devils Ole Gunnar Solskajer.

,,Môžem potvrdiť, že sme sa dohodli. Alexis si tam svoj čas užíval (V Interi), takže je to preňho dobrá správa,” uviedol tréner Manchestru United. ,,Prajem mu, aby sa mu darilo. Je to špičkový futbalista a my chceme vidieť, že sa mu darí. Z nejakého dôvodu sa mu to u nás nedarilo, avšak je to profesionál a my mu prajeme všetko najlepšie,” dodal Solskjaer.

 

,,Myslím si, že získanie Sancheza je pre tento klub skvelá správa,” pochvaľoval si Conte. ,,Aj s ohľadom na podmienky, za akých sme ho získali, je to naozaj skvelý obchod.”

Conte popri tom nezabudol upozorniť, že Sanchezovi výrazne pomoholi v ťažkej pasáži jeho kariéry. ,,Náš klub si zaslúži veľký kredit, pretože sem prišiel v najťažšom období jeho kariéry. Mal za sebou dva náročné roky. V Manchestri United sa naozaj trápil a potom sa ešte zranil. Ponechali sme mu čas, aby sa vrátil späť na správnu koľaj, takže je veľmi správne, že Inter teraz môže ťažiť z toho, čo preňho spravil.”