Main Content

Laurentiis povedal cenu Koulibalyho. Čo na to Manchester City?

sobota, 1. august 2020 07:55 | Autor: Martin Gregor

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly | zdroj: TASR

Hoci Manchester City je blízko k realizácii prestupu Nathana Akého z Bournemouthu, čím výrazne posilní svoju obranu, podľa britských médií sa Cityzens naďalej snažia uloviť aj služby Kalidoua Koulibalyho z Neapolu.

K možnému odchodu 29-ročného Senegalčana z Neapolu sa vyjadril v rozhovore pre Sky Sports samotný prezident klubu spod Vezuvu Antonio De Laurentiis, ktorý veľa načtol touto odpoveďou: ,,Kalidou je skvelý človek. Bolo by pre nás veľmi bolestivé stratiť ho. Avšak máme čas a udiať sa môže čokoľvek, vrátane veľkého obchodu. V súčasnosti však nie je na stole žiadna ponuka v hodnote 90 miliónov eur a na takúto dohodu treba dvoch.”

De Laurentiis teda dal jasne najavo, aká je hodnota tohto 29-ročného stopéra, ktorý bol v poslednom období spájaný najmä so spomínaným záujmom Manchestru City, ale taktiež s konkurenčným United z Old Traffordu.

Pokiaľ ide o samotného Koulibalyho, ten o svojej budúcnosti naposledy prehovoril pre Radio Kiss Kiss, v ktorom uviedol, že by najradšej zostal v Neapole po celý život, avšak nemôže fanúšikom azúrových nič sľúbiť.