Main Content

Conte o príchode Messiho: Ľahšie premiestnite Duomo

streda, 29. júl 2020 11:49 | Autor: Martin Gregor

Lionel Messi, katedrála Duomo
Lionel Messi, katedrála Duomo | zdroj: TASR, Instagram

Určite ste postrehli, že talianske média v posledných dňoch opäť roztrhli vrece so špekuláciami, podľa ktorých by mohol Lionel Messi po budúcej sezóne posilniť Inter Miláno. Veľmi vtipným spôsobom sa však k týmto fámam vyjadril tréner Nerazzurri Antonio Conte, ktorý skonštatoval, že získať Messiho z Barcelony by bolo ťažšie, než premiestniť milánsku katedrálu Duomo na iné miesto.

Inak povedané Antonio Conte v žiadnom prípade neverí, že by Messi chcel z Barcelony odísť a je zároveň presvedčený, že napriek tomu, že s Kataláncami ešte nepodpísal novú zmluvu (tá súčasná mu končí budúce leto a rokovania prebiehajú), napokon ukončí kariéru na Camp Nou.

Antonio Conte
Antonio Conte | zdroj: TASR

V podobnom duchu sa k tejto téme vyjadril aj šéf exekutívy Interu Giuseppe Marotta, ktorý špekulácie médií označil za utopistickú fantáziu. Pokiaľ však ide o prestupové plány Interu, priznal, že klub sa snaží urobiť všetko pre udržanie si služieb bývalého spoluhráča Messiho z Barcelony Alexisa Sancheza, ktorý hosťuje v Miláne z Manchestru United.

Mimochodom čo sa týka Messiho a spomínaného prirovnania ku katedrále Duomo, existuje domnienka, že celú túto fámu úmyselne rozvírili čínski majitelia Interu, ktorí sa skrz ňu snažili viac v Číne spropagovať sledovanie priameho prenosu zo včerajšieho zápasu Interu s Neapolom.