Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.12.)

štvrtok, 15. december 2011 13:49 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Problémy so záložníkmi by vedenie United podľa portálu caughtoffside.com rado vyriešilo kúpou Danieleho De Rossiho z AS Rím. 28 ročný 70-násobný reprezentant Talianska patrí medzi najlepších záložníkov Serie A a podľa portálu transfermarkt je jeho hodnota okolo 31 miliónov eur.  Zahraničné média v súvislosti so záložníkmi v hľadáčiku United neustále skloňujú aj mená Wesleyho Sneijdera a Mareka Hamšíka. Len nedávno však tieto špekulácie popred tréner Alex Ferguson, podľa ktorého Red Devils počas zimy neuskutočnia žiadne veľké nákupy. Nuž nechajme sa prekvapiť...

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli museli dopísať na zoznam zranených hráčov ďalšie meno. Fergusonovi bude zatiaľ bližšie nešpecifikovanú dobu chýbať stredopoliar Darren Fletcher, ktorého z hry nevyradilo zranenie, ale opakované problémy so sliznicou.

SUNDERLAND:
Prvý manažérsky neúspech po príchode do tímu Sunderlandu zažil Martin O’Neill, ktorého snaha priviesť naspäť do kádra Asamoaha Gyana vyšla navnivoč. Gyanov návrat z hosťovania v Al Ain stroskotal na podmienkach zmluvy, v ktorej chýbala klauzula, podľa ktorej by si mohol Sunderland vyžiadať Gyana naspäť skôr ako sa hosťovanie riadne skončí.

CHELSEA:
Andre Villas-Boas dnes dementoval špekulácie britských médií, podľa ktorých je Fernando Torres na predaj. ,,Fernando Torres nie je na predaj! Teraz, ani v lete!” vyhlásil tréner Blues, ktorý vkladá do minuloročnej posily za 50 miliónov eur stále  svoju dôveru, napriek tomu, že mu ju Torres svojimi nevýraznými výkonmi zatiaľ len veľmi ťažko spláca.

CHELSEA:
V londýnskom veľkoklube už viac menej počítajú s tým, že po sezóne odíde Didier Drogba a tak zaňho hľadajú na trhu vhodnú náhradu. Ich úsilie zintenzívňuje aj slabá forma Fernanda Torresa. Podľa denníku Daily Star si Chelsea najnovšie vyhliadla Gonzala Higuaína z Realu Madrid, za ktorého chcú Bielemu Baletu ponúknuť 30 miliónov eur.

FULHAM:
Šesť týždňov sa bude musieť Fulham zaobísť bez svojej brankárskej jednotky Marka Schwarzera. Reprezentant Austrálie sa zranil v poslednom ligovom zápase proti Swansea.