Main Content

Florentino Perez prehovoril o prestupových plánoch Realu Madrid

piatok, 17. júl 2020 18:00 | Autor: Martin Gregor

Florentino Peréz a Eden Hazard
Florentino Peréz a Eden Hazard | zdroj: TASR

Prezident Realu Marid Florentino Perez po zisku majstrovského titulu v španielskej  La Lige naznačil, že Biely balet nečakajú počas tohto prestupového obdobia žiadne veľké prestupy. Uviedol to počas rozhovoru pre španielsky El Transistor.

,,Nie, nečakajú nás žiadne veľké nákupy. Situácia je naozaj zlá. Je ťažké žiadať hráčov, aby pristúpili na zníženie platu a popri tom aby sme robili nákupy. Madrid bude opäť podpisovať tých najlepších, keď sa súčasný stav zmení.”

Florentino Perez svojim vyjadrením potvrdil, že ekonomické dôsledky pandémie koronavírusu sa dotkli nielen Barcelony, ale aj Realu Madrid. Kým trápiaca sa Barcelona sa však napriek tomu snaží posilniť a preto hľadá možné riešenia aj skrz predaj niektorých hráčov, v prípade Pusiniek sa dá očakávať, že prestupové leto na Santiago Bernabeu bude tentokrát takpovediac nudné.

Azda najväčšiu pozornosť bude určite pútať situácia Garetha Balea, ktorý je terčom prestupových fám už druhý rok. Ak by napokon došlo k jeho predaju, môže Biely Balet získať peniaze, ktoré by napokon mohol využiť na vystuženie súpisky o jedného či dvoch hráčov.

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR