Main Content

Hráči Manchestru United, ktorí sú na predaj

streda, 15. júl 2020 17:30 | Autor: Martin Gregor

Solskjaer, otáznik
Solskjaer, otáznik | zdroj: TASR

Britský Telegraph zverejnil zoznam hráčov Manchestru United, ktorí sú vraj počas tohto letného prestupového obdobia na predaj.

Má isť o Alexisa Sancheza hosťujúceho v Interi, Chrisa Smallinga hosťujúceho v AS Rím a menej herne vyťažených hráčov Marcosa Roja, Phila Jonesa, Dioga Dalota a možno trochu prekvapujúco aj Jesseho Lingarda. Telegraph poznamenal, že iba možným predajom aspoň niektorých z nich môžu Červení Diabli financovať príchody avizovaných posíl, pretože v opačnom prípade si to jednoducho nebudú môcť dovoliť.

Najčastejšie sa s príchodom do tímu Oleho Gunnara Solskjaera spomína Jadon Sancho z Borussie Dortmund, no odborníci čoraz viac upozorňujú, že tím tlačí topánka skôr na iných pozíciách, keďže veľmi perspektívne sa v útoku ukazuje stále len 18-ročný Mason Greenwood. Okrem toho Sancho by vyšiel pokladňu Redm Devils až na 120 miliónov eur, keďže Dortmund upozorňuje, že naňho neexistuje žiadna koronavírusová zľava.

Red Devils potrebujú skôr vystuženie defenzívnych pozícii. Aj preto je s klubom z Old Trafford okrem iných stopérov spájaný aj náš Milan Škriniar, ktorý preukázal vodcovské schopnosti v Interi Miláno. Ten si zaňho údajne pýta okolo 60 miliónov eur. Zaujímavou alternatívou by mohol byť aj príchod typického hrotového vysokého útočníka, ktorý by mohol zapadnúť k šikovnej trojici Martial, Rashsford a Greenwood.