Main Content

Neverte odchodu Messiho do Juventusu. Nemá reálne základy

štvrtok, 9. júl 2020 18:00 | Autor: Martin Gregor

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Dobre to poznáte. Niektoré prestupové špekulácie sú postavené na reálnych základoch. Novinári ich totiž publikujú, po tom ako sa o nich dopočujú z relevantných zdrojov – či už od agentov, klubov alebo samotných hráčov. Nuž a potom sú tu špekulácie, ktorých jediným úmyslom je upútať pozornosť. Do tejto kategórie radíme fámy, podľa ktorých by sa mal Lionel Messi stať spoluhráčom Cristiana Ronalda.

Tieto špekulácie rozvíril bývalý skvelý brazílsky futbalista Rivaldo, mimochodom hráč, ktorý strávil 5 úspešných sezón v Barcelone, ktorý v rozhovore pre Betfair naznačil, že Messi by mohol pre nezhody s vedením Blaugranas napokon Camp Nou naozaj opustiť a zamieriť si to priamo do Juventusu, kde by hral po boku Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Celá táto téma je však postavená len na Rivaldovom názore, že Juventus by mal zaplatiť za Messiho tučný balík peňazí, pretože sa mu to aj tak vráti. My sme však zatiaľ nepostrehli ani len zmienku o tom, že by medzi Barcelonou a Juventusom prebiehali nejaké rokovania. Zdôrazňujeme tiež, a to je najdôležitejšie, že Messi nikdy nepovedal, že chce z Barcelony odísť. Sú to len chýry, s ktorými prišiel španielsky plátok AS. Čiže ak náhodou vďaka tejto bulvárnej správe niekto dúfa, že v budúcej sezóne si zahrajú Messi a Ronaldo v jednom tíme, nuž, to je podľa nás oveľa reálnejšie, že Sancho prestúpi do Manchestru United, Neymar a Lautaro do Barcelony, Guardiola sa opäť stane trénerom Barcelony, Hamšík posilní Slovan a to všetko naraz ešte počas tohto leta.

Viac dnešných prestupových špekulácii, ktoré sú omnoho reálnejšie, nájdete tu