Main Content

VIDEO: Spoluhráči Son a Lloris sa takmer pobili. Mourinha to potešilo

Zaujímavé zábery a následne aj pozápasové vyjadrenia priniesol včerajší zápas Tottenhamu s Evertonom (1-0). V úvode prestávky po prvom dejstve sa totiž takmer pobili spoluhráči Hueng-Son Min a Hugo Lloris.

 

 

Kým by ste však čakali, že táto situácia trénera Spurs Joseho Mourinha nahnevá, zostali by ste prekvapení. On to zobral s nečakaným pokojom, priam až radosťou: ,,Bolo to úžasné, pravdepodobne to vyplynulo z našich predchádzajúcich mítingov."

Mourinho týmto vyjadrením naznačio, že sa snaží hráčov vyhecovať ku väčšej bojovnosti a zápalu v hre. Tento moment bol preňho dôkazom, že to začína fungovať. To, že sa Lloris a Son po zápase vrúcne objali, naznačilo, že v kabíne je všetko v poriadku a išlo len o krátkodobé vzplanutie vášni. 

 

 

Následne sa k incidentu vyjadril aj Hugo Lloris, ktorý vysvetlil, že so Sonom mali konflikt, pretože v závere polčasu nedostatočne napádal hráča, čo viedlo k šanci Evertonu. V šatni si všetko vysvetlili a nezostal medzi nimi žiadny priek.

,,Sona má každý rád. Je to tímový chlapec. V tejto situácii však musel Lloris ako kapitán viac zatlačiť, keď cítil, že treba urobiť viac pre tím. Padlo niekoľko tvrdých slov, ale myslím si, že je to dôležité, aby tím napredoval," dodal Mourinho.