Main Content

Manchester City si uctí Liverpool FC. Guardiola vzdal The Reds kompliment

nedeľa, 28. jún 2020 09:33 | Autor: TASR

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Manchester 28. júna (TASR) - Futbalistov čerstvo korunovaného anglického majstra FC Liverpool privítajú hráči ich najväčšieho súpera v sezóne Manchestru City vo štvrtok úctivým prejavom.

Tréner "Citizens" Pep Guardiola potvrdil, že im vytvoria takzvanú stráž cti, teda dva rady, ktoré privítajú súpera pri príchode na štadión potleskom.

Manchester City privíta doma Liverpoolčanov vo štvrtok 2. júla v zápase 32. kola Premier League. Súboj prvého tímu tabuľky s druhým napokon nebude mať až taký silný náboj, keďže "červení" po prehre City na ihrisku Chelsea 1:2 uplynulý štvrtok mohli po 30 rokoch definitívne oslavovať titul. "Túto sezónu hral Premier League jeden výnimočný tím. Môžeme mu jedine pogratulovať a učiť sa od neho. Aj to, čo sme dosiahli my za uplynulé roky, nie je v jednej z najťažších súťaží sveta jednoduché. Lenže nemôžete vždy všetko vyhrať. Liverpool mal v tejto sezóne veľkú túžbu a nadšenie. Neustále išiel ďalej a ďalej," vzdal úctu novému anglickému majstrovi Guardiola.

Manchester City môže v prebiehajúcom ročníku stále získať tri trofeje. Tesne pred vypuknutím pandémie koronavírusu stihol vybojovať anglický Ligový pohár, vo štvrťfinále FA Cupu ho v nedeľu čaká Newcastle United a v hre je aj v Lige majstrov. V prvom zápase osemfinále najprestížnejšej európskej súťaže dokázal zdolať Real Madrid 2:1. Informácie pochádzajú z agentúry AFP.