Main Content

Zidane o šanciach Realu na titul: Nič sa nezmenilo!

sobota, 20. jún 2020 18:11 | Autor: TASR

Zinedine Zidane a Lionel Messi
Zinedine Zidane a Lionel Messi | zdroj: TASR

Madrid 20. júna (TASR) - Piatková bezgólová remíza FC Barcelona na pôde FC Sevilla dala futbalistom Realu Madrid šancu dostať sa na čelo ligovej tabuľky. Ak v nedeľu zvíťazia v San Sebastiane, bodovo sa dotiahnu na obhajcu titulu a v ich prospech hovorí vzájomná bilancia.

Tréner Realu Zinedine Zidane však vývoj v tabuľke nepreceňuje a pripomína, že jeho zverenci sa musia sústrediť iba na najbližší duel: "Nič sa nezmenilo. Ľudia si môžu hovoriť, čo chcú, aj ja mám môj názor, ale nechám si ho pre seba, pretože sa môže stať čokoľvek. My sa musíme pripraviť na nedeľu, na inom nezáleží."

Madridčania sa v tejto sezóne môžu spoľahnúť na formu Karima Benzemu. Tridsaťdvaročného francúzskeho útočníka nezastavila ani trojmesačná koronavírusová pauza, keď vo štvrtok dvoma gólmi prispel k triumfu nad Valenciou 3:0. V tomto ročníku sa presadil v La Lige šestnásťkrát. "Nemyslím si, že sa na ňom niečo zmenilo. Možno je len starší a skúsenejší. Pôsobí tu už mnoho rokov a pre mňa je ten istý hráč ako predtým. Pre náš tím robí veľa a keď ešte pridá aj góly, o to lepšie," povedal Zidane podľa agentúry AFP.