Main Content

Slovan prijal správu o fanúšikoch s radosťou: Naše úsilie malo zmysel

piatok, 19. jún 2020 16:14 | Autor: TASR

Ivan Kmotrík ml.
Ivan Kmotrík ml. | zdroj: TASR

Bratislava 19. júna (TASR) - Futbalový ŠK Slovan Bratislava privítal s radosťou piatkovú informáciu o blížiacom sa sprístupnení 50 percent kapacity štadiónov počas športových podujatí a už začal pripravovať predaj vstupeniek na dva júlové domáce zápasy sezóny s Michalovcami a Trnavou.

Oficiálna kapacita Tehelného poľa je 22.500 divákov, podľa prepočtu teda bude môcť byť sprístupnených 11.250 miest.

"Počas posledných týždňov a mesiacov sme verejne komunikovali aj náročné témy, pričom často sme boli úplne prví, ktorí ich otvorili. Nesmierne sa tešíme, že naše úsilie v prospech fanúšikov malo svoj zmysel. Dnešná správa nám priniesla obrovskú radosť, veď nie je nič krajšie ako zaplnené tribúny Tehelného poľa. Slovanisti majú po dlhom čakaní opäť možnosť podporiť svoj klub a verím, že naši fanúšikovia túto príležitosť naplno využijú. My sme do toho išli za vás všetkých a urobili sme maximum, aby ste mohli byť opäť na štadióne. Teraz očakávame aj pomoc z vašej strany a veríme, že zaplníte Tehelné pole. Nech platí motto: 'Klub za fanúšikov, fanúšikovia za klub'," obrátil sa na oficiálnom klubovom webe s výzvou smerom k fanúšikom generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml.

Klub spustí začiatkom budúceho týždňa predaj balíkovej vstupenky, ktorá bude zahŕňať domáce zápasy s Michalovcami a Trnavou. Keďže už bola spustená možnosť kompenzácie, permanentné vstupenky zostávajú na zvyšné zápasy deaktivované. Držitelia permanentiek na sezónu 2019/20 však majú garantované predkupné právo na balíkovú vstupenku na zápasy s Michalovcami a Trnavou a zároveň zľavu vo výške 50 percent. V prvej vlne predaja budú balíkové vstupenky po dobu 48 hodín dostupné len permanentkárom, následne budú spustené do voľného predaja. Balíkové vstupenky sa začnú predávať začiatkom budúceho týždňa.