Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.12.)

pondelok, 12. december 2011 13:11 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Britský bulvárny denník Sun prišiel dnes so šokujúcou správou, podľa ktorej chce tréner Realu Madrid José Mourinho priviesť na Santiago Bernabeu ikonu londýnskeho klubu Franka Lamparda. Pravdepodobne však pôjde len o “novinárku kačiču” nakoľko by Lampard rád na Stamford Bridge ukončil hráčsku kariéru a José Mourinho už dávnejšie avizoval, že počas zimy nebude hľadať nové posily. Tento prestup by zároveň nebol v súlade so stratégiou Bieleho baletu, ktorý sa sústredí na získavanie mladých hráčov s veľkým potenciálom.

MANCHESTER CITY: Mario Balotelli opäť pošteklil nervy trénerovi Citizens Robertovi Mancinimu. Kontroverzný taliansky útočník zo soboty na nedeľu porušil tímovú večierku, keď sa vydal v nočných hodinách s partiou kamarátov do mesta a na nedeľňajší tréning prišiel zjavne unavený. Podľa Daily Star mu hrozí od vedenia klubu pokuta 150 tisíc libier.

TOTTENHAM:
Včerajšia nečakaná prehra Tottenhamu na pôde Stoke (2:1) poriadne hnevá trénera Spurs Harryho Redknappa, ktorý označil za “muža zápasu” rozhodcu Chrisa Foya. Ten podľa Redknappa najprv nesprávne vylúčil obrancu Kaboulu a neskôr neuznal pre údajný ofsajd vyrovnávací gól Emmanuela Adebayora. ,,Keď príde domov a pozrie sa na televíziu uvedomí si koľko chýb urobil,” dodal.

ASTON VILLA:
Počas zimného prestupového obdobia by mohol Aston Villu posilniť útočník Fulhamu Bobby Zamora. O jeho služby má veľký záujem manažér klubu Alex McLeish.

EVERTON:
Liverpoolsky tím by chcel získať počas zimy legendárneho Thierryho Henryho z New York Red Bulls. Návrat tretieho najlepšieho strelca histórie Premier League pripustil šéf Evertonu David Moyes, ktorý priznal, že už kontaktoval Henryho agenta. Moyes však nemá v pláne hráča kúpiť, ale získať ho len na polročné hosťovanie.