Main Content

Neymar má dvere otvorené. Setiena by jeho návrat potešil

nedeľa, 24. máj 2020 08:22 | Autor: TASR

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Barcelona 23. mája (TASR) - Tréner futbalistov FC Barcelona Quique Setien vyhlásil, že by rád trénoval brazílskeho reprezentanta Neymara a potešilo by ho, ak by sa do tímu opäť vrátil.

Španielsky majster sa snažil Neymara získať z Paríža St. Germain už v lete, no napokon sa mu nepodarilo dohodnúť sa s klubom, do ktorého prestúpil práve z Barcelony za rekordnú sumu 222 miliónov eur.

Pre pandémiu koronavírusu môže byť Brazílčanov prestup v najbližšom období ešte zložitejšou záležitosťou. "Rád by som mal príležitosť ho raz trénovať. Hovoríme o hráčovi výnimočnej úrovne. Už som si splnil jeden z mojich snov, keď môžem viesť Lionela Messiho, ale potešilo by ma, ak by Neymar prišiel," povedal Setien v rozhovore pre beIN Sport.

Tréner Barcelony tiež informoval, v akom zdravotnom stave sa nachádza útočník jeho tímu Luis Suarez. "Dva mesiace po operácii môžem povedať, že sa stále ešte zotavuje. Čoskoro však bude v poriadku, no neviem povedať, či o dva, tri, alebo štyri týždne," dodal Setien podľa agentúry AFP.