Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.12.)

sobota, 10. december 2011 15:09 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Zdá sa, že Spurs napokon nezískajú Loica Rémyho z Marseille. Harry Redknapp chcel priviesť tohto hráča do klubu výmenou za Romana Pavljučenka a finančnú kompenzáciu. Agent útočníka Marseille však vyhlásil, že Olympique svoju hviezdu určite neuvoľní výmenou za iného hráča, hlavne nie Pavljučenka, ktorého prirovnal k Citroenu (pričom Remy je podľa neho Ferrari).

TOTTENHAM:
Hoci Tottenham disponuje viacerými kvalitnými útočníkmi tréner tímu Harry Redknapp uvažuje nad tým, že by do mužstva priviedol Nicolasa Anelku, ktorý je na odchode z Chelsea. Anelka momentálne rokuje s klubom z Číny, no volanie z kvalitného anglického klubu ho určite nenechá  chladným. Bývalého francúzskeho reprezentanta by okrem toho rád získal aj West Ham.

MANCHESTER UNITED: Red Devils podľa denníka Metro nebudú mať počas zimy v úmysle získať na prestupovom trhu nového stredného obrancu a to bez ohľadu na to, že sa im na dlhú dobu zranil Nemanja Vidič. Na stopérskom poste môže Ferguson počítať so Smallingom a Ferdinandom.

LIVERPOOL:
Náhradou za zraneného defenzívneho záložníka Red Devils Lucasa Leivu, ktorý vynechá celý zvyšok sezóny pre vážne zranenie, by sa mohol stať Fernando Reges z Porta. 24-ročný stredopoliar je pevnou súčasťou portugalského tímu, keď za Porto odohral všetkých 6 zápasov Ligy majstrov v základnej zostave. Jeho cena sa odhaduje na 15-20 miliónov eur.

ARSENAL:
Podobne ako Alex Ferguson ani Arséne Wenger sa neplánuje počas zimy posilniť o nového stopéra. Reagoval tak na správy z médií, ktoré písali o záujme Gunners o Alexa z Chelsea. Túto informáciu Wenger dementoval a vyhlásil, že žiadny stopér na Emirates Stadium počas zimy určite nepríde.