Main Content

FOTO: Americký trapas! Hviezdneho trénera predstavili zlou fotkou

sobota, 23. máj 2020 09:25 | Autor: TASR

Jaap Stam - prezentácia na Twitteri
Jaap Stam - prezentácia na Twitteri | zdroj: Instagram

Cincinnati 23. mája (TASR) - Americký futbalový klubu FC Cincinnati sa dopustil vtipného omylu pri predstavení nového trénera.

Stal sa ním bývalý holandský stopér Jaap Stam, a hoci je niekdajší hviezdny obranca Manchestru United, Lazia Rím či AC Miláno v Európe známa postava, účastníka MLS zrejme zmiatol jeho výzor a na twitter zavesil fotografiu niekoho iného.

Stam je povestný svojou plešinou, ktorá pravdepodobne "zatienila" iné rozpoznávacie znaky jeho tváre. Holanďan však omyl poňal s humorom a z faux pas nerobí veľké haló. Dokonca priznal, že sa mu to nestalo po prvý raz: "Celkom ma to prekvapilo, hoci už som podobnú vec zažil. U nás v Holandsku máme dosť plešatých a občas sa stane, že niekto na niekoho ukáže prstom: 'To je Jaap', takže je to celkom bežné. Treba sa na tom zasmiať, oveľa dôležitejšie však bude, aby sa nám darilo v lige, potom sa môžeme smiať ešte hlasnejšie."

Stam v Cincinnati nahradil krajana Rona Jansa, ktorý odišiel vo februári po obvineniach z rasizmu. Dočasne jeho prevzal Yoann Damet. Informovala o tom agentúra AP.