Main Content

Ušetrite desiatky eur pri nákupoch cez internet

štvrtok, 14. máj 2020 09:00 | Autor: Sport7.sk

Platba kartou
Platba kartou | zdroj: Tipli

Určite to poznáte, niečo potrebujete a preto skúsite navštíviť obľúbený e-shop. Z krátkeho nákupu sa stane hodina prezerania ponuky a bez uváženia miniete desiatky či stovky eur. Ušetriť vám pomôže Tipli! Nakupujte online, ako doteraz a Tipli vám za každý nákup vráti peniaze späť na váš účet. 

Ak radi nakupujete na internete a ešte ste neobjavili čaro cashbacku, tak nastal správny čas. Tipli.sk je cashbackový portál, čo znamená, že vám za vaše nákupy vráti peniaze. Doslovný preklad slova cashback je totiž „peniaze späť“. Spoločnosť Tipli funguje na veľmi jednoduchom princípe. Stačí, ak sa zaregistrujete na Tipli a vo svojom profile vyplníte číslo svojho účtu. Potom si vyberiete jeden z viac ako 300 obchodov na Tipli, preklinete sa doň a už len nakupujete ako zvyčajne. Peniaze vám budú automatický vrátené na váš účet. Veľkosť cashbacku, ktorý získate, majú všetky obchody uvedený priamo na svojom profile. Pri niektorých obchodoch tak môžete ušetriť až 10 % zo sumy, ktorú ste minuli.

Spoľahlivosť cashbacku spočíva v zmluvách, ktoré Tipli uzavrelo s reálnymi e-shopmi. Na základe toho profitujú z cashbacku všetky tri strany. Vy, cashbackový portál ale aj obchod, v ktorom nakúpite. Vďaka tomu, že portál Tipli privedie nového zákazníka napríklad na stránku Sportobchod.sk či inSPORTline, získa Tipli istú províziu, z ktorej časť získate aj vy vo forme peňazí späť.

Neviete v akom obchode nakúpiť? To vôbec nevadí! Vybrať si môžete z prehľadných kategórií, akými sú  Hobby a šport, Móda a obuv, Elektro a pc či Auto & moto. V ponuke určite nájdete to, čo potrebujete. Tipli.sk ponúka pri všetkých obchodoch navyše aj prehľad aktuálnych zliav a kupónov, ktoré môžete využiť v kombinácií s cashbackom a ušetriť tak ešte viac. Pri svojich nákupoch na internete tak dokážete ušetriť desiatky eur pri čo vám Tipli s radosťou pomôže.