Main Content

Podpíš kontrakt: Conor McGregor si dohaduje zápas cez internet

nedeľa, 10. máj 2020 12:47 | Autor: Jakub Vaverka

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: UFC Instagram

Conor McGregor naposledy bojoval v úvode roka, keď zdolal Donalda Cerroneho. Jeho návrat do UFC prebehol bez väčších problémov, v oktagone sa skoro ani nespotil. Vo veľkom sa diskutuje o tom, kto by mohol byť jeho ďalším súperom. Adeptov je niekoľko.

„Zavri tie svoje zbabelé ústa,“ napísal v komentári na sociálnych sieťach americký bojovník UFC Nate Diaz. S Conorom McGregorom sa často provokujú, majú za sebou dva vzájomné zápasy a vyrovnanú bilanciu 1:1. Ír Diazovi odkázal, aby nenariekal a podpísal kontrakt.

 The Notorious kontraktom myslel zmluvu s UFC o dlho očakávanej trilógii. Viackrát sa špekulovalo, že by Ír s Američanom mohli proti sebe nastúpiť aj tretí raz, ale doposiaľ z toho nič nebolo. Jedno je v tomto momente isté, McGregor sa chce čoskoro vrátiť do zápasového kolotoča. Otázne ale je, proti komu to bude. 

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: TASR

Nate Diaz je po poslednej výmene názorov jedným z favoritov na to, aby nastúpili proti Conorovi. Okrem toho, v hre je aj Jorge Masvidal, s ktorým by si to vraj prostoreký Ír mohol rozdať o opasok BMF, a teda najväčšieho „motherf*ckera“ v UFC. V oboch prípadoch by sa jednalo o veľmi zaujímavú alternatívu.

Okrem toho, po tom, čo Tony Ferguson prehral na UFC 249 s Justinom Gaethjem sa otvára aj možnosť McGregorovho merania síl s americkým El Cucuyom. Či to bude Diaz, Masvidal, Ferguson alebo niekto iný, Conor bude opäť lákať nesmiernu pozornosť. Čím skôr jeho ďalší zápas bude, tým lepšie pre svet MMA.