Main Content

Prvé striebro spred 20 rokov opäť v televízii. Dajto odvysiela TOP zápasy Slovenska!

štvrtok, 7. máj 2020 18:21 | Autor: TASR

Ján Lašák, Miroslav Hlinka a Ľubomír Hurtaj (MS2000)
Ján Lašák, Miroslav Hlinka a Ľubomír Hurtaj (MS2000) | zdroj: TASR

Bratislava 7. mája (TASR) - Súkromné televízie Markíza a Dajto začnú od pondelka 11. mája vysielať spomienkové hokejové zápasy z majstrovstiev sveta v Petrohrade z roku 2000. Slovenskí hokejisti na čele s kapitánom Miroslavom Šatanom na nich získali strieborné medaily.

"Mám radosť, že sa nám podarilo dohodnúť sa s Medzinárodnou hokejovou federáciou (IIHF) a môžeme tak divákom opäť sprostredkovať jedinečné športové momenty, ktoré sa zapísali do histórie slovenského hokeja. Zároveň ma teší, že veľmi pozitívne zareagovali aj hokejisti, ktorí sa priamo podieľali na tomto úspechu a podelili sa s nami o spomienky, ktoré divákom ponúkneme v našej pravidelnej spravodajskej relácii Športové noviny," povedal Martin Lisý, šéfredaktor redakcie športu TV Markíza.

Diváci si budú môcť vychutnať tri prenosy. Štvrťfinále USA – Slovensko (1:4), semifinále Slovensko – Fínsko (3:1) a finále Slovensko – Česko (3:5). Duely budú k dispozícii v bezplatnom videoarchíve Markíza Plus, odvysiela ich aj televízia Dajto.

program zápasov na TV Dajto:

pondelok 11. mája 23.15 h: USA – Slovensko

utorok 12. mája 22.05 h: Slovensko – Fínsko

štvrtok 14. mája 23.20 h: Slovensko – Česko