Main Content

Oktagon Underground privítal ďalšie mená. Nová váhovka vyzerá naozaj atraktívne

štvrtok, 30. apríl 2020 11:52 | Autor: Marek Ďaďo

Oktagon Underground do 80 kilogramov
Oktagon Underground do 80 kilogramov | zdroj: Oktagon MMA

Čas plynie a my sa dozvedáme mená ďalších bojovníkov, ktorí sa objavia v pripravovanom projekte Oktagon Underground. Organizácia zverejnila zoznam fighterov, ktorý sa pobijú vo váhe do 80 kilogramov o výhru vo výške 8000 €. 

Ak ste pri poslednom oznámení pavúka do 70 kilogramov mali medzery v znalostiach jednotlivých fighterov, nemožno vám to mať za zlé. Dnes sme sa však zo strany najväčšej československej MMA organizácie dočkali pyramídy, ktorá by mala „nového“ diváka zmiešaných bojových umení upútať o čosi viac. 

Ako uvádza promotér Ondřej Novotný„Na oboch stranách elitné mená ľahkej váhy Oktagonu ako Bahník, Kohout, ktorému by pravidlá mohli sedieť, rebel Jan Janka a samozrejme Leo Brichta.“ Spoluzakladateľ organizácie a úspešný moderátor za čierneho koňa českej strany pyramídy pokladá Pavla Hvězdu.

Zo slovenskej polovice pavúka upúta najmä Ronald Paradeiser, či Marek Bartl„Nechýbajú ani dvaja bojovníci z Košíc, kde sa väčšie šance dávajú určite Daňkovi. Čiernym koňom na slovenskej strane je rozhodne nesmrteľný Denis Farkaš, ktorý predvádza skvelé zápasy a veterán Kamil Cibinski,“ dodáva Novotný. 

Na záver sme od najpovolanejšieho muža našich republík, čo sa týka MMA, dostali tip, že pozor si treba dať aj na Mateja Kozubovského, ktorý je produktom z dielne Luboša Šudu. Ten mal na starosti aj tréning Ivy Haškovej a videli sme, čo dokáže zo svojich zverencov vydolovať. My sa už nevieme dočkať, a čo vy?