Main Content

Manchester United bude v prestupoch aktívny: Aké sú hlavné ciele Diablov?

utorok, 5. máj 2020 07:44 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: S7, pixabay.com

Manchester United v letnom transferovom okne patriť medzi aktívne kluby. V rozhovore to potvrdil šéf exekutívy Ed Woodward, ktorý má na Old Trafford na starosti kupovanie nových futbalistov.

Červení Diabli sú momentálne v tabuľke Premier League na piatom mieste a veria, že sa liga dohrá, inak by podľa dostupných informácií nedokráčali do vytúženej TOP 4, a teda do budúcej sezóny Ligy majstrov. To by bol pre Devils škrt, chcú sa totiž vrátiť medzi úzku anglickú aj svetovú futbalovú špičku.

Dopomôcť k tomu majú aj nové posily, o ktorých hovoril okrajovo aj šéf exekutívy Ed Woodward. Woodward je často kritizovaný, že pre futbalové transfery nemá cit a faktom je, že Manchester United po odchode Sira Alexa Fergusona minul neuveriteľné peniaze na nových hráčov, ktorí nie vždy presvedčili. 

Aston Villa - Matt Targett (18) s  Jackom Grealishom
Aston Villa - Matt Targett (18) s Jackom Grealishom | zdroj: TASR

Momentálne sa ale zdá, že o posilách na Old Trafford rozhoduje širší okruh ľudí a prišli mená ako Maguire, James či Fernandes ktoré do herného systému United zapadli vynikajúco. Preto sa vo veľkom očakáva, kto do červenej časti Manchestru prestúpi v letnom transferovom okne.

United chcú kupovať vo veľkom, pričom takmer určite by mal prísť aspoň jeden z trojice – Jack Grealish (Aston Villa), Jadon Sancho (Borussia Dortmund) či James Maddison (Leicester City). Okrem toho sa hovorí o novom obrancovi či návrate Deana Hendersona, gólmana, ktorý je na hosťovaní v Sheffielde United.  V neposlednom rade, Diabli budú aj predávať. Skončiť by mohli napríklad Diogo Dalot alebo Anthony Martial.