Main Content

TRANSFER NEWS (28.4.): Kto bude jednotka Chelsea? City loví v Barcelone

utorok, 28. apríl 2020 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Nelson Semedo
Nelson Semedo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kepa bude jednotka

O tom, kto bude brankárskou jednotkou Chelsea v budúcej sezóne sa toho popísalo až-až. Súčasná situácia vo svete ale údajne spôsobila, že Modrí nebudú zháňať nového brankára a jednotkou ostane Španiel Kepa.

Už v novembri

Včera sme vás informovali o tom, že ak Liverpool príde o senegalského útočníka Sadia Maného, na jeho miesto by mohol z francúzskeho PSG prísť Kylian Mbappé. Faktom ale je, že LFC Mbappého sledoval už v novembri.

Odchod Semeda nevýhodný

Vo veľkom sa špekuluje o tom, že Barcelona môže predať portugalského reprezentanta Nelsona Semeda, o ktorého má veľký záujem Manchester City. Veci sa ale majú tak, Kataláncom sa príliš Semeda predať neoplatí.

Ndombélé na odchode

Francúzsky stredopoliar Tanguy Ndombélé by sa odchodu z londýnskeho Tottenhamu Hotspur podľa aktuálnych správ nebránil. Ešte k tomu, keď má o jeho služby záujem katalánsky gigant FC Barcelona. Ndombélé by sa hodil do koncepcie trénera Setiéna.

Aubameyang a Chelsea?

Stále nie je úplne vylúčené, že gabonský reprezentant Pierre-Emerick Aubameyang odíde v letnom prestupovom období z londýnskeho Arsenalu do konkurenčnej Chelsea. „Auba“ sa nebráni ďalšiemu transferu, avšak posilniť priameho mestského rivala by bolo preňho riskantným krokom.

Rice je sklamaný

Declan Rice, jeden z lídrov londýnskeho West Hamu United, v otvorenom rozhovore priznal, že keď v mladom veku opustil akadémiu Chelsea, bolo to preňho sklamaním. Anglický reprezentant je s Modrými spájaný aj v súčasnosti. V lete možno dôjde k návratu.