Main Content

TRANSFER NEWS (26.4.): Zakotví Coutinho v Evertone?

nedeľa, 26. apríl 2020 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Partey sa nikam nechystá

Aj napriek tomu, že sa vo veľkom špekuluje o možnom prestupe stredopoliara Thomasa Parteya z Atlética Madrid do londýnskeho Arsenalu, samotný hráč nepotvrdil, že by sa chystal do anglickej Premier League.

Jorginho a Juventus?

Ako sme včera informovali, stredopoliar Jorginho, ktorý oblieka dres londýnskej Chelsea má mať dve ponuky na prestup. Jedná sa o TOP európske kluby, pričom vyzerá to, že jedným z nich je majster Serie A Juventus Turín.

Braithwaite je spokojný

Dánsky zakončovateľ Martin Braithwaite, ktorý koncom zimy prišiel do Barcelony z Leganes a podpísal kontrakt na 4,5 roka, tvrdí, že chce v Barce ostať aj dlhšie ako znie jeho kontrakt. To vyvracia špekulácie o tom, že by mal zmeniť dres u v lete.

Jamés do MLS?

Kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez by mohol v lete opustiť Real Madrid a skúsiť novú výzvu. Lanáriť ho má samotný David Beckham, ktorý je šéfom futbalového klubu v americkom Miami. Inter Miami, ktorý čoskoro bude hrať Major League Soccer, by Jamésa rád angažoval.

LFC rieši Williana

Liverpool je pomerne prekvapivým záujemcom o služby brazílskeho reprezentanta Williana, ktorý podáva kvalitné výkony v konkurenčnej Chelsea. Willian bude od leta voľným hráčom, pretože sa CFC nedohodol na novom kontrakte.

Everton a Coutinho?

Liverpoolsky Everton to myslí s útokom na popredné priečky anglickej Premier League vážne. Karamelky majú momentálne na lane brazílskeho reprezentanta Coutinha, ktorý pravdepodobne neostane v Barcelone, ktorej je stále kmeňovým hráčom.