Main Content

TRANSFER NEWS (25.4.): Dortmund Sancha preč nepustí

sobota, 25. apríl 2020 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Aubameyang do City?

Veľký prestup sa v lete môže udiať na trase Manchester – Londýn. Manchester City má zálusk na gabonského kapitána londýnskeho Arsenalu Pierrea-Emericka Aubameyanga. Auba neraz naznačil, že by sa novej výzve nebránil.

Pogba odíde

Vedenie Manchestru United je naďalej naklonené letnému predaju francúzskeho záložníka Paula Pogbu. Pogba mať v tomto momente na konte niekoľko ponúk, v súvislosti s jeho osobou sa spomínal Juventus Turín.

Wernera láka Liverpool

Aktuálne to vyzerá, že ak to bude možné, Liverpool v letnom transferovom okne získa nemeckého útočníka Tima Wernera. Ofenzívna hviezda RB Lipsko chce prestúpiť do Premier League, LFC má o jeho služby veľký záujem.

Real loví vo Francúzsku

Mladík menom Camavinga je momentálne pod drobnohľadom viacerých európskych veľkoklubov, pričom veľkú šancu na jeho získanie mať podľa dostupných správ Real Madrid. Rennes ale svoj talent lacno pustiť nechce.

Jorginho má 2 ponuky

Agent talianskeho reprezentanta Jorginha potvrdil, že jeho klient má dve ponuky z klubov, ktoré patri medzi TOP 8 na svete. Jedným dychom ale dodal, že Jorginho je spokojný v Chelsea a málokto si môže dovoliť jeho služby.

Dortmund Sancha nepustí

Prekvapivo to vyzerá, že Borussia Dortmund v letnom prestupovom období nepustí anglického reprezentanta Jadona Sancha. Sancho je žiadaný a chce ho získať niekoľko TOP klubov, ale situáciu ovplyvňuje koronavírus, ktorý komplikuje prestupové kroky viacerých veľkých hráčov.