Main Content

Oktagon Underground: Poznáme zloženie prvej pyramídy - v hre aj hviezda z UFC

piatok, 24. apríl 2020 12:09 | Autor: Jakub Vaverka

Oktagon Underground
Oktagon Underground | zdroj: Oktagon

Keď československá MMA organizácia Oktagon oznámila, že v čase, kedy vo svete zúri koronavírus, pripravuje koncept Oktagon Underground, spozorneli viacerí. Organizátori to podľa všetkého myslia vážne, dnes sme sa dozvedeli zloženie ženskej pyramídy.

OKTAGON UNDERGROUND je koncept, v ktorom sa zjednodušene povedané môžete tešiť na zápasy MMA veľkých mien z českej aj slovenskej scény, ktoré si budete môcť prostredníctvom pay-per-view pozrieť na internete. Vzhľadom na situáciu vo svete, diváci prítomní nebudú.

Zloženie mužských pyramíd zatiaľ nepoznáme, dnes ale organizácia Oktagon potvrdila, kto proti sebe nastúpi v ženskej pyramíde do 61 kilogramov.

Slovensko: Lucia Krajčovič, Lucia Szabová, Alena Gondášová, Paula Marčišová

Česko: Lucie Pudilová, Magdaléna Šormová, Tereza Bledá, Tereza Dvořáková

Priaznivci sa môžu tešiť na naozaj zaujímavé súboje na slovenskej či českej strane. Lákadlom je určite Lucie Pudilová, ktorá naposledy pôsobila v svetoznámom UFC a veľmi populárna je aj Lucia Krajčovič, majsterka sveta v thajskom boxe. 

Ženská pyramída
Ženská pyramída | zdroj: Oktagon MMA

„Máme fantastickú osmičku. Na slovenskej strane napríklad dobre známa majsterka sveta v thajboxe – Lucia Krajčovič či finalistka Oktagon výzvy Szabová, ktorá je neporazená aj v thajskom boxe aj v MMA,“ povedal na margo zloženia promotér Ondřej Novotný.

„Na českej strane pochopiteľne rezonuje účasť jedinej československej zápasníčky v UFC – Lucie Pudilovej, na ktorú si už brúsi zuby zvyšná trojica českých dievčat,“ dodáva Novotný. „Chcú si urobiť meno, pričom hneď ju vyzýva Tereza Bledá, ktorá nastúpi do svojho prvého „profi“ zápasu. Je to veľký talent, postrachom bola už medzi amatérkami.“

V najbližších dňoch by sme sa mali podľa dostupných informácií tešiť na odhalenie ďalších mien aj pyramíd. Akonáhle situácia na Slovensku a v Česku povolí spustiť tento projekt, čaká nás každú sobotu jeden turnaj. Vysielaný bude naživo na platforme OKTAGON.TV.