Main Content

TRANSFER NEWS (24.4.): Bude Dries Mertens posilou Chelsea?

piatok, 24. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Dries Mertens
Dries Mertens | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mertens v hľadáčiku Chelsea

Londýnska Chelsea sa snažila v zimnom prestupovom období získať belgického reprezentanta Driesa Mertensa z talianskeho SSC Neapol, ale neuspela. Modrí sú ale ochotní tohto hráča lanáriť aj v letnom transferovom okne.

Liverpool favoritom na Wernera

Aj keď sa o prestupových cieľoch Liverpoolu FC príliš nehovorí, stále sa píše, že hlavným letným transferovým plánom The Reds je získanie nemeckého reprezentanta Tima Wernera, ktorý je oporou RB Lipsko.

Partey na lane Arsenalu

Londýnsky Arsenal prakticky každodenne pracuje na získaní Thomasa Parteya, ktorý je jedným z najzaujímavejších hráčov španielskej La Ligy, kde je oporou Atlética Madrid. Do tímu si ho vyhliadol kormidelník Mikel Arteta.

Willian a Taliansko?

Brazílčan Willian podľa všetkého nepredĺži s londýnskou Chelsea kontrakt a pred nasledujúcim ročníkom bude môcť opustiť Stamford Bridge zadarmo. Willian má na stole niekoľko ponúk, jedna z nich je z talianskeho Juventusu Turín.

Haaland je pokojný

Erling Braut Haaland za sebou nabité mesiace, keď sa stal futbalovou hviezdou vďaka výkonom v Salzburgu a v Dortmunde. Nór je spájaný s Realom Madrid, Juventusom aj s Manchestrom United. Samotný hráč ostáva pokojný a nemyslí na transfer inam.

De Bruyne sa odísť nechystá

Kevin De Bruyne je spokojný v Manchestri City a podľa dostupných správ sa nechystá zmeniť dres, ani keby Sky Blues nemohli hrať kvôli finančnému fair-play najbližšie dva roky Ligu majstrov. KDB je šťastný, že môže byť hráčom modrého klubu z Manchestru.