Main Content

TRANSFER NEWS (23.4.): Koulibaly a City? Jorginho a Juventus?

štvrtok, 23. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal loví v Ligue 1

Noah Francois, ktorý podáva nádejné výkony vo francúzskej Ligue 1 v drese Rennes, by sa mohol stať v letnom prestupovom období novým hráčom londýnskeho Arsenalu. The Gunners tohto futbalistu sledujú už dlhší čas.

Koulibaly a Manchester City?

Manchester City pokračuje v hľadaní nového stredného obrancu, pričom momentálne to vyzerá, že Sky Blues majú pod drobnohľadom senegalského lídra defenzívnej formácie talianskeho SSC Neapol Kalidoua Koulibalyho.

Kane by mal ostať

Útočník Harry Kane, ktorý bol spájaný s odchodom z Tottenhamu Hotspur, by vraj mohol ostať v severnom Londýne ešte minimálne rok. Kane je kapitánom klubu a najväčšou hviezdou Spurs, preto by šéfovia Kohútov oňho neradi prišli.

Alaba a Real Madrid?

Rakúsky obranca David Alaba je dlhoročnou oporou nemeckého Bayernu Mníchov, pričom dlhodobo sa špekuluje, že by mohol odísť do Premier League alebo do La Ligy. Momentálne sa Alaba spomína v súvislosti s Realom Madrid.

Rakitič a odchod do Talianska

Chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič už dosť toho, že si ho vedenie FC Barcelona neváži, pričom je reálne, že po konci prebiehajúceho ročníka odíde preč z Camp Nou. Záujem o jeho služby prejavil taliansky klub SSC Neapol.

Juventus chce Jorginha

Tréner Juventusu Turín Maurizio Sarri je veľkým fanúšikom hry Jorginha, ktorého si svojho času priviedol do Chelsea z talianskeho SSC Neapol. Teraz by chcel Sarri Brazílčana presvedčiť, aby prestúpil do Starej Dámy. Jorginho je však šťastný na Stamford Bridge.