Main Content

TRANSFER NEWS (18.4.): Lautaro a Barcelona, Haaland a Real

sobota, 18. apríl 2020 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Tomáš Souček (vľavo) a Lautaro Martinez
Tomáš Souček (vľavo) a Lautaro Martinez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mané a Real Madrid

Real Madrid je stále v hre o Sadia Maného, ktorý počas posledných sezón predvádza vyslovene životné výkony. Senegalský reprezentant je oporou anglického Liverpoolu, ale Biely Balet je v hre o jeho služby už niekoľko mesiacov.

Lautaro a Barcelona

Argentínsky útočník Lautaro Martinez je k dnešnému dňu hlavným letným prestupovým cieľom FC Barcelona. Samotný Lautaro, ktorý podáva kvalitné výkony v talianskom Interi Miláno, by sa odchodu na Camp Nou nebránil.

Werner do Interu Miláno?

Ak by Inter Miláno predal ospevovaného Lautara Martineza do FC Barcelona, čierno-modrí majú vraj vyhliadnutú adekvátnu náhradu. Mal by ňou byť nemecký zakončovateľ Timo Werner, aktuálne opora RB Lipsko.

Bayern v hre o Jamésa

Jamés Rodriguez sa momentálne v Reale Madrid trápi a opäť sa vo veľkej miere hovorí o tom, že zmení dres. Tento raz už natrvalo. Kolumbijčan by sa vraj mohol vrátiť do Bayernu Mníchov, kde bol dva roky na hosťovaní.

Real favoritom o Haalanda

Erling Braut Haaland patrí v tomto momente medzi najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. Hovorí sa, že favoritom na získanie tohto nórskeho bombardéra z Borussie Dortmund je španielsky gigant Real Madrid.

Veľké zmeny v Newcastli?

Newcastle United by mohol byť čoskoro predaný, pretože aktuálny majiteľ The Magpies Mike Ashley by rád na klube zarobil, kým sa to bude dať. Objavili sa správy, že NUFC by mohla kúpiť bohatá rodina z arabského sveta a Newcastle by sa razom stal najbohatším klubom na svete.