Main Content

90min.com: Týchto 6 stopérov môže Real Madrid v lete skutočne získať

streda, 15. apríl 2020 08:15 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: TASR

Real Madrid by sa mohol v letnom prestupovom období zamerať na získanie nového stredného obrancu. Je totiž možné, že Ramos, Varane či dokonca obaja, z klubu odídu.

Novinár Adam Aladay z portálu 90min.com sa pozrel na to, ktorých šiestich hráčov by mohol Real Madrid reálne v letnom prestupovom období získať. Biely Balet nezačal ročník 2019/2020, čo sa týka defenzívy, dobre, veď v prvých štyroch dueloch inkasoval šesť gólov. Momentálne Los Blancos majú najlepšiu obrancu v celej La Lige, dostali iba 19 gólov a udržal si 13 čistých kont.

Tréner Zinedine Zidane by ale aj tak chcel získať nového obrancu. Neistá budúcnosť je totiž spojená či už so španielskym stopérom Sergiom Ramosom alebo Francúzom Raphaelom Varane. Spomínaný žurnalista vybral šesť mien do stredu defenzívy, na ktoré by sa Merengues mohli tento rok zamerať.

Prvým z nich je Dayot Upamecano, ktorý podáva výborné výkony v drese nemeckého RB Lipsko, nasleduje nemenej talentovaný Ruben Dias z portugalskej Benficy Lisabon, pričom do úvahy prichádza aj skúsený a žiadaný Senegalčan Kalidou Koulibaly z talianskeho SSC Neapol.

90min.com píšu, že Real by sa mohol zamerať prípade na Alessia Romagnoliho, ktorý je obrancom AC Miláno. Zaujímavou alternatívou sa javí byť Diego Carlos zo španielskej Sevilly, kam prišiel minulé leto z francúzskeho Nantes. Na záver je tu Mohammed Salisu, pomerne neznámy obranca z Realu Valladolid, ktorý ale v sezóne 2019/2020 predvádzal kvalitné výkony. Nech už sa šéfovia RM rozhodnú akokoľvek, bude okolo toho poriadny rozruch.