Main Content

VIDEO: Krásny rozhovor Ronalda s Beckhamom. Pamätáte si slávnu éru Realu Madrid?

Sledovať Real Madrid, keď v jeho zostave v rovnakom čase pôsobili mená ako Ronaldo, Roberto Carlos, Raúl, Zinedine Zidane, Luis Figo či David Beckham, to bolo jednoducho niečo nezabudnuteľné. Počas spoločného rozhovoru cez Skype si toto obdobie pripomenuli Ronaldo a David Beckham. Anglický reprezentant si počas toho spomenul na krásny kompliment, ktorý mu kedysi dala brazílska superhviezda:

Beckham:,,Spomínam si ako Roberto (Carlos), vlastne bol si to ty. Otočil si sa na mňa a povedal si mi: ,,Vždy sme si hovorili v brazílskom tíme, že ak by bol nejaký Angličan, ktorý by mohol s nami hrať v jednom tíme, bol by si to ty." Nikdy som ti to neveril! Ale ďakujem ti za to!"
Ronaldo: Prečo? Prečo (neveril)?
Beckham: Nikdy som ti to neveril! (smiech)
Ronaldo: Mal by si kamarát.
Beckham: Pretože Brazílčania boli vždy najlepší. Boli najlepší hráči. Ty to vieš. Ty to dobre vieš. 
Ronaldo: Pre mňa a to je naozaj pravda, si jedným z najlepších hráčov histórie, pokiaľ ide o centre. Spôsob ako si sa dotýkal lopty. Spôsob, ako si ju dokázal poslať hocikde, kde si chcel a bez toho, aby si sa na mňa pozrel. Ja som sa len hýbal a lopta prišla. Musím ti poďakovať za množstvo lôpt, ktoré si na mňa poslal. A na výmenu som Ti ja dal veľa guarany. Stále máš rád guaranu? 
Beckham: Guarana je môj obľúbený nápoj, Guarana je môj obľúbený nápoj!