Main Content

Khabib stanovil mesiac, v ktorom chce bojovať. Bude však vtedy všetko v normále?

pondelok, 13. apríl 2020 09:43 | Autor: Marek Ďaďo

Khabib Nurmagomedov a Tony Ferguson
Khabib Nurmagomedov a Tony Ferguson | zdroj: YouTube

Šampión ľahkej váhy UFC mal svoj opasok obhajovať už budúci víkend. Ako všetci vieme, UFC 249 bolo po „nariadení“ ESPN zrušené, a tak sa fanúšikovia Tonyho Fergusona nemusia obávať, že by ich obľúbený bojovník náhodou prehral s Justinom Gaethjem. Znova je tak v kurze jeho súboj s Khabibom. Neporazený Rus povedal, kedy by si vedel predstaviť tento zápas velikánov. 

Bolo to po piatykrát čo sme sa dočkali zrušenia zápasu medzi Nurmagomedovom a Fergusonom. Fanúšikovia už prestávajú veriť, že sa tento súboj niekedy uskutoční, ale ako napísal Khabib na svojom Instagrame, návrat do klietky si vie predstaviť v septembri. Vysnívané stretnutie dvoch veľkých mien tak stále žije (opäť). 

„September nie je tak ďaleko, aj keď je ťažké veriť, že dovtedy sa to všetko skončí. Jeden vážený človek ale povedal, že v čase mieru sa je potrebné pripraviť na vojnu,“ uviedol Khabib v popise príspevku, ktorý si žiadal výpomoc prekladača. 

Ako upozorňuje portál BJ Penn, september sa vždy zdal ako najpravdepodobnejší dátum pre návrat šampióna z Dagestanu. Khabib by v tomto mesiac mal vyriešenú otázku s ramadánom. Všetci dúfame, že v septembri bude situácia s koronavírusom priaznivejšia, ale ako hovorí samotný majiteľ opasku, je ťažké predpovedať kedy sa veci vrátia späť do normálu. September je v tomto prípade veľmi optimistickou predpoveďou.