Main Content

Je spojenie Liverpool a Werner reálne? Názor pridal Timov spoluhráč

nedeľa, 12. apríl 2020 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Liverpool nepatrí medzi kluby, ktoré by boli pravidelne spájané so zaujímavými futbalistami na prestupovom trhu. Timo Werner je ale výnimka. Červení sú vraj stále v hre o tohto zakončovateľa z RB Lipsko.

Timo Werner bol spájaný s odchodom na Anfield Road predovšetkým v zimnom prestupovom období. Samotný hráč sa nepriamo Červeným ponúkol, keď povedal, že by to preňho bola česť. Do ságy sa zapojil zľahka aj tréner LFC Jurgen Klopp, keď povedal, že ho teší, ak kvalitní futbalisti berú hranie za Liverpool ako poctu.

K transferu nedošlo. Werner ostal v Lipsku, kde sa jeho palebná sila v tomto ročníku zastavila na 27 góloch v 36 zápasoch. Nemecký reprezentant dával gól za gólom a Red Bull sa dostal do seriózneho boja o titul s favorizovaným Bayernom Mníchov.

Momentálne je situácia otázna, ale Liverpool naďalej ostáva najväčším favoritom na získanie Tima Wernera. Hráč by sa odchodu do Premier League nebránil, práve naopak – Britské ostrovy ho veľmi lákajú.

K situácii sa vyjadril aj aj Wernerov spoluhráč z Lipska Tyler Adams. „Ak ste schopní skórovať toľkými spôsobmi, budete schopní hrať na najvyššej úrovni naozaj veľmi dlho. Či už za TOP kluby vo svete alebo v národnom mužstve,“ prináša jeho slová televízia ESPN .

„Je potešením s ním hrať. Ako záložníkovi sa mi s Timom hrá jednoducho, loptu dokáže zachytiť v každej situácii. Je to skvelý hráč a rovnako tak skvelý chlapík,“ zakončil stredopoliar nemeckého RB Lipsko.