Main Content

TRANSFER NEWS (13.4.): Bude mať Martin Dúbravka nového majiteľa?

pondelok, 13. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea a Coutinho?

Včera sme písali o tom, že Philippea Coutinha chce získať Tottenham Hotspur, dnes sa vo veľkom hovorí o tom, že tento Brazílčan by po návrate z hosťovania v Bayerne do Barcelony mohol odísť na ďalšie hosťovanie, tento raz do Barcelony.

Liverpool je zdržanlivý

Liverpool sa rozhodne chce pred nasledujúcim ročníkom Premier League posilniť, ale v tomto momente sú The Reds zdržanliví, nielen čo sa nových transferov týka, ale rovnako tak predlžovania kontraktov so súčasnými hráčmi.

Odriozola si počká

Mladík Alvaro Odriozola, ktorý je momentálne hráčom nemeckého Bayernu Mníchov, kam odišiel na hosťovanie z Realu Madrid, stále verí, že jeho miesto je v Bielom Balet. Povedal, že si počká na svoju šancu a splatí Zidaneovi dôveru.

Gotze a Rím?

Nemecký záložník Mario Gotze, ktorý je momentálne hráčom Borussie Dormund, ale po sezóne bude voľným hráčom, by vraj mohol premiérovo zamieriť do talianskej Serie A. Interes o jeho služby má tamojší AS Rím.

Kane nikam nepôjde

Vedenie Tottenhamu Hotspur nepochybuje o tom, že si aj v nasledujúcich ročníkoch udrží vo svojom drese anglického útočníka Harryho Kanea, o ktorého je veľký záujem medzi konkurentmi. Spurs si Kanea cenia na 200 miliónov libier.

Newcastle môže byť predaný

Mike Ashley, kontroverzný majiteľ anglického klubu Newcastle United, je pripravený predať The Magpies. Celok, kde pôsobí aj slovenský brankár Martin Dúbravka mal v posledných mesiacoch viackrát blízko k predaju, ale doposiaľ k tomu neprišlo.