Main Content

Prekvapivý odchod Kantého z Chelsea? Záujem majú PSG a Real Madrid

piatok, 10. apríl 2020 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

N'Golo Kante a PSG
N'Golo Kante a PSG | zdroj: TASR

N´Golo Kanté patrí medzi najviac sympatických futbalistov na svete, pričom je taktiež jedným z najlepších stredopoliarov v tejto hre. Vo veľkom sa špekuluje o tom, že by mohol po sezóne zmeniť dres. Pomerne prekvapivo.

N´Golo Kanté má 29 rokov, v roku 2016 vyhral s Leicestrom City Premier League, o rok neskôr vyhral anglickú ligu aj s Chelsea. V roku 2018 sa stal majstrom sveta vo francúzskom drese a bez pochýb patrí medzi najkvalitnejších defenzívnych stredopoliarov na svete. Doteraz vyzeralo nereálne, že by mohol v dohľadnej dobe opustiť Stamford Bridge.

Všetko, ale môže byť inak. Portál 90min.com sa odvoláva nemenovaný, ale o to informovanejší tajný zdroj. „Real Madrid pozorne sleduje N´Gola Kantého, ktorého by chcel získať už toto leto. Kantého chce zlanáriť tréner Zidane, pričom odchod do Madridu mu radia aj krajania Pogba a Mbappé,“ informuje 90min.com. 

N'Golo Kanté
N'Golo Kanté | zdroj: TASR

„Súperom Realu Madrid v boji o oporu stredovej formácie Chelsea bude francúzsky majster Paríž Saint-Germain. PSG ponúkne veľké peniaze, ak bude Kanté reálne k dispozícii,“ dozvedáme sa zo zahraničných prameňov.

Chelsea je ale pripravená odolať prestupovému tlaku, i keď podľa dostupných informácií by mohli Modrí Kantého predať, ak by prišla skutočne zaujímavá ponuka. Francúzovi ostávajú do konca prebiehajúceho kontraktu tri roky.