Main Content

TRANSFER NEWS (9.4.): Arsenal loví obrancu z Bayernu Mníchov

štvrtok, 9. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Arsenal Londýn
Arsenal Londýn | zdroj: S7

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

De Ligt neodíde

Dlho sa špekulovalo, že by mohol talentovaný holandský obranca Matthijs De Ligt odísť z turínskeho Juventusu a zamieriť do anglickej Premier League, kde ho chcel získať Manchester United. Aktuálne to vyzerá, že z transferu nič nebude.

Rudiger chce ostať

Nemecký stopér Antonio Rudiger chce ostať v londýnskej Chelsea, v britskej metropole je spokojný a dostáva dostatok príležitostí od trénera Franka Lamparda. Čo je pozitívne, hráča si chce v klube nechať aj vedenie CFC.

Boateng do Arsenalu?

Londýnsky Arsenal je opäť v hre o skúseného nemeckého obrancu Jeromea Boatenga. Skúsený stopér v službách Bayernu Mníchov, ktorý vyhral v kariére skoro všetko, čo mohol, by vraj odchodu do Premier League nebránil.

Henrichs je potešený

Talentovaný krajný obranca francúzskeho AS Monako Benjamin Henrichs povedal, že je veľmi rád, že je jeho meno spájané s veľkoklubmi ako Manchester United či Bayern Mníchov, ale vyzerá to, že odchod z ASM preňho momentálne nie je otázkou dňa.

Willian a Barca?

Po tom, čo začalo byť takmer jasné, že Brazílčan Willian nepodpíše nový kontrakt s Chelsea a stane sa v lete voľným hráčom, sa začína otvorene hovoriť o tom, že Will by mohol odísť do La Ligy, kde ho dlhodobo sleduje FC Barcelona.

Keanov návrat?

Moise Kean, ktorý sa v mladom veku nepresadil v Juventuse Turín a odišiel do Premier League do liverpoolskeho Evertonu, by sa vraj mohol vrátiť do talianskej Serie A. Keana momentálne sleduje AS Rím.