Main Content

TRANSFER NEWS (8.4.): Messi a Inter, Neymara Barca neláka

streda, 8. apríl 2020 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Aouar do Arsenalu?

Londýnsky Arsenal je najnovším záujemcom o služby talentovaného Houssema Aouara, ktorý podáva dlhodobo výborné výkony vo francúzskom Lyone. Okrem Arsenalu sa v zime v súvislosti s týmto hráčom spomínala aj Chelsea.

Willian neostane

V súčasnom bode vyjednávaní medzi Willianom a Chelsea je takmer nereálne, že tento brazílsky ofenzívny záložník ostane na Stamford Bridge aj v nasledujúcom ročníku. Hráč by ale rád ostal v Premier League.

Dohodne sa Giroud?

V podobnej situácii ako vyššie spomínaný Willian je aj francúzsky útočník Olivier Giroud. Giroud by rád predĺžil s Modrými kontrakt o dva roky, ale Chelsea je ochotná tomuto skúsenému zakončovateľovi ponúknuť ročné predĺženie.

Barcelona sa nebojí

Vedenie FC Barcelona sa podľa dostupných správ nebojí toho, že by hviezdny Lionel Messi odišiel do Interu Miláno. Táto diskusia sa otvorila po tom, čo sa šéfovia Interu vyjadrili, že získanie Messiho nie je nereálne.

Sancha láka United

Stále platí, že Manchester United je favoritom na získanie Jadona Sancha z Borussie Dortmund, pričom odchodu na Old Trafford je naklonený aj samotný futbalista. Háčik ale nastane, ak United nebudú hrať v budúcej sezóne Ligu majstrov. Tú si Sancho nechce nechať ujsť.

Neymar sa nikam nechystá

Aktuálne to vyzerá, že aj napriek medializovanému prestupovému záujmu FC Barcelona o Neymara, je tento hráč pripravený ostať v Paríži Saint-Germain aj v nasledujúcom ročníku. PSG nemá v úmysle Neymara predávať.