Main Content

Conor McGregor kritizuje Čínu pre absurdné neľudské správanie

nedeľa, 5. apríl 2020 10:08 | Autor: Marek Ďaďo

Conor McGregor
Conor McGregor | zdroj: UFC Instagram

Mnoho športovcov po celom svete sa snaží pomáhať v boji s koronavírusom. Jedným z nich je aj írsky bojovník Conor McGregor. Vo svojom najnovšom vyhlásení dal najavo, že absolútne nie je spokojný so správaním krajiny, kde celá pandémia vypukla. 

Bývalý šampión pérovej a ľahkej váhy UFC robí všetko pre to, aby pomohol Írsku vzoprieť sa zákernému vírusu. Častokrát sa k celej situácii vyjadruje prostredníctvom sociálnych médií a nabáda ľudí, aby zostávali doma a pomáhali druhým.

Ako píšu stránky BJ PennConora rozčúlila správa z dielne RTE News, ktorá informovala o dodávke ochranného vybavenia z Číny. Problémom je, že toto vybavenie nezodpovedá štandardom, ktoré sú postačujúce na boj s COVIDOM-19. 

„Skutočne hrozné. Nielenže títo ľudia zvyšujú ceny za všetky naše veci. Masky, rukavice, ventilátory, respirátory, kyslíkové nádoby, monitory. Všetkému narástla cena. Prichádzajúce dávky sú k ničomu! Absurdné neľudské správanie,“ napísal MacGregor na svojom Twitteri. 

„Zoberte si hneď teraz späť toto poďakovanie a ponuku pomoci. To čo sa tu urobilo, je barbarské. Po celú dobu tejto pandémie. Barbarské!“ McGregor tým myslel správu Lea Varadkara (írskeho politika) adresovaní čínskemu premierovi Li Kequiangovi. Je vidieť, že McGregorovi nie je súčasná svetová situácia vôbec ľahostajná. Takéto veci skrátka nie sú akceptovateľné a jeho názor plne podporujeme. A čo vy?