Main Content

TRANSFER NEWS (6.4.): Predaj Pogbu bude atakovať magickú hranicu

pondelok, 6. apríl 2020 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Záujem o Kanea

O útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur majú v tejto chvíli veľký záujem predovšetkým Manchester City a Real Madrid. Kapitán Kohútov stále nevylúčil, že by mohol po sezóne zmeniť dres a opustiť Spurs.

Predaj Pogbu

Predaj Paula Pogbu je v Manchestri United stále aktuálnou témou, ale Červení Diabli chcú na francúzskom stredopoliarovi poriadne zarobiť. Očakáva sa, že Pogba odíde za približne 100 miliónov libier.

Van De Beek sa nedohodol

Donny Van De Beek, talentovaný futbalista z holandského Ajaxu Amsterdam, povedal, že doposiaľ nedal nikomu kladnú odpoveď na ďalší prestup. Tohto hráča spájajú hlavne s Manchestrom United a Realom Madrid.

Grealish a United

Manchester United je stále v hre o Jacka Grealisha, kapitána birminghamskej Aston Villy, ktorého možný prestup sa skloňuje takmer celú sezónu. Grealish má mať na stole niekoľko ponúk, všetky zvažuje.

Sancho chce Ligu majstrov

Anglický reprezentant Jadon Sancho má jasno – ak Manchester United nepostúpi do budúcoročnej edície Ligy majstrov, tento mladík z Borussie Dortmund na Old Trafford neprestúpi. Chce totiž hrať v Champions League.

Výmena medzi Juve a City?

Veľa sa špekuluje o tom, že Manchester City a Juventus Turín urobia v lete skutočne zaujímavú výmenu. Konkrétne by malo ísť o Douglasa Costu, ktorý by sa sťahoval do Anglicka a Gabriela Jesusa, ktorý by odišiel do Serie A.