Main Content

TRANSFER NEWS (5.4.): Griezmann a odchod? Neaktuálne

nedeľa, 5. apríl 2020 09:25 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Griezmann nikam nepôjde

Aj keď sa takmer každý deň hovorí o tom, kam by mohol francúzsky útočník Antoine Griezmann odísť, hráč je nastavený na to, že chce patriť medzi dôležitých hráčov FC Barcelona. Katalánci o jeho budúcnosti ešte nerozhodli.

Fati a hosťovanie

Vzhľadom na to, že Barcelona chce v lete nakupovať nových útočníkov, očakáva sa, že mladík Ansu Fati odíde na hosťovanie. Dôvodom je fakt, že vedenie FCB chce, aby tento talent pravidelne hrával, čo mu v A tíme FCB nebude dopriate.

Hakimi sa presadí

Vedenie Realu Madrid jasno, talentovaný obranca Achraf Hakimi, ktorý je na hosťovaní v nemeckom klube Borussia Dortmund, má na to, aby sa v krátkom časovom intervale presadil v prvom tíme Bieleho Baletu.

Willian priznal ťažkosti

Brazílčan Willian otvorene priznal, že rokovania o novej zmluve s londýnskou Chelsea sú komplikované a momentálne nie je jasné ako dopadnú. Willian bude od leta voľným hráčom, The Blues ho do odchodu netlačia.

Jamés a Ancelotti

Tréner Carlo Ancelotti, ktorý vedie liverpoolsky Everton, by rád získal do Goodison Parku svojho bývalého zverenca Jamésa Rodrigueza, ktorý je momentálne hráčom Realu Madrid. Práve v Bielom Balete Jamésa Ancelotti viedol.

Ighalo chce ostať

Nigérijský útočník Odion Ighalo, ktorý je na hosťovaní v Manchestri United z čínskeho Šanghaja, chce ostať na Old Trafford, kde sa uviedol vo veľmi dobrom svetle. Za Ighala ale Red Devils budú musieť zaplatiť 15 miliónov libier.