Main Content

TRANSFER NEWS (4.4.): Ruiz a Real Madrid, Varane a Man City

sobota, 4. apríl 2020 12:17 | Autor: Jakub Vaverka

Raphael Varane
Raphael Varane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea ide po Coutinhovi

Chelsea je momentálne najväčším favoritom na získanie brazílskeho reprezentanta Philippea Coutinha. Coutinho naposledy pôsobil v Bayerne Mníchov, kam odišiel na hosťovanie zo španielskej Barcelony.

Jamés a Wolves?

Začína to vyzerať, že Wolverhampton Wandererers to s angažovaním kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza myslí vážne. Rodriguez je dlhodobo na odchode z Realu Madrid, pričom Vlci by ho chceli angažovať.

Umtiti na lane Arsenalu

Nielen londýnska Chelsea, ale aj londýnsky Arsenal má eminentný prestupový záujem o francúzskeho obrancu Samuela Umtitiho. Umtiti je síce stále hráčom Barcelony, ale vo veľkom sa hovorí, že by mohol zmeniť dres.

Ruiz v hľadáčiku Realu

Fabian Ruiz sa v drese talianskeho SSC Neapol zaradil medzi najlepších hráčov Serie A, čo neuniklo pozornosti európskych veľkoklubov. Do španielskej La Ligy by ho chcel momentálne získať Real Madrid.

Varane do City?

Francúzsky obranca Raphael Varane, ktorý dlhodobo podáva kvalitné výkony v drese španielskeho Realu Madrid, by mohol v letnom transferovom okne zamieriť do Manchestru City, ktorý hľadá stopéra.

Menej peňazí na prestupy

Aktuálna situácia komplikuje situáciu všetkým futbalovým klubom. Výnimkou nie je ani anglický Tottenham Hotspur, pričom v severnej časti Londýna sa vo veľkom hovorí o tom, že kouč José Mourinho bude mať značne menej financií na prestupy.