Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.12.)

utorok, 6. december 2011 12:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Andre Villas Boas prezradil menoslov hráčov, ktorých by počas zimy rád pritiahol na Stamford Bridge. Sú nimi Luka Modric z Tottenhamu, Thiago Alacantra z Barcelony, Rolando z Porta a Sami Kherida z Realu Madrid. Ak by sa vedeniu Chelsea podarilo získať všetkých štyroch hráčov pravdepodobne by utvorili prestupový rekord, keďže Modrič by stál minimálne 30-35 miliónov eur, Thiago Alacantra 15-20 miliónov, Rolando aspoň 15 miliónov a Sami Khedira určite viac ako 20 miliónov eur.

LIVERPOOL: Stáva sa už pomaly tradíciou The Reds, že po výborných výkonoch s papierovými favoritmi pride ich zaváhanie v súboji, v ktorom by mali získať 3 body. Vo včerajšej dohrávke kola Liverpool podľahol na trávniku predtým až 16-tímu tabuľky Fulhamu (1:0) a opäť si tak skomplikoval situáciu. Momentálne sú zverenci Kennyho Dalgisha až na siedmom mieste s 5-bodovou stratou na štvrtú Chelsea.

LIVERPOOL: Uruguajský útočník Liverpoolu Luis Suaréz sa dopustil ďalšieho menšieho škandálu po tom, čo vo včerajšom zápase vo Fulhame ukázal domácim fanúšikom zdvihnutý prostredníček. Suaréza k tomuto činu vyprovokovali samotní fanúšikovia posmešným skandovaním na jeho adresu.

ARSENAL: Salomon Kalou by mohol v rámci Londýna zmeniť svoje pôsobisko. O jeho služby sa zaujíma Arséne Wenger.

ARSENAL: Gunners pravdepodobne uvoľnia spod svojich krídiel japonského útočníka Ryoa Miyachiho, ktorý  sa doposiaľ nedokázal v zostave Arséneho Wengera presadiť.  Záujem o jeho služby je vo Francúzsku, kde by ho rád videlo hlavne vedenie Valenciennes.

ASTON VILLA: Shay Given, ktorý nedohral sobotňajší zápas s Manchestrom United bude chýbať Aston Ville minimálne mesiac pre zranenie stehenného svalu.

TOTTENHAM: T
retí tím Premier League Tottenham Hotspur, ktorý momentálne stráca na vedúci Manchester City sedem bodov, berie boj o titul v tejto sezóne veľmi seriózne. Manažér tímu Harry Redknapp sa síce snaží krotiť svojich hráčov v prehnaných vyhláseniach, tí však napriek tomu neustále prízvukujú, že tento ročník sa myšlienky boja o ligový titul rozhodne len tak ľahko nevzdajú. Najnovšie to potvrdil aj 30 ročný stredopoliar Spurs Scott Parker. 

TOTTENHAM:
Podľa britského denníku Daily Mail je Tottenham pripravený hneď v prvý deň otvorenia prestupového trhu zaslať Boltonu ponuku za anglického reprezentanta Garyho Cahilla. Sám Cahill by rád prestúpil do kvalitnejšieho tímu, keďže nechce prísť o miesto v zostave Fabia Capella na Euro 2012.