Main Content

TRANSFER NEWS (2.4.): Výmena Neymara za Griezmanna? Bale bude bojovať

štvrtok, 2. apríl 2020 09:16 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Záujem o Kloppa

Vedenie nemeckého futbalového zväzu záujem o úspešného trénera Jurgena Kloppa, ktorému sa veľmi darí počas jeho pôsobenia v anglickom Liverpoole. Vedenie Červených nechce o svojho kormidelníka prísť.

Wilson nemyslí na prestup

Dlhodobo ospevovaný útočník Callum Wilson z anglického Bournemouthu v poslednom rozhovore chlapsky priznal, že pri jeho súčasnej forme sa necíti na veľký letný prestup. Spájaný bol s Manchestrom United aj s Chelsea.

Sheffield stopol jednania

Vedenie anglického Sheffieldu United stoplo jednania o nových kontraktoch so svojimi futbalistami. Dôvodom je aktuálna situácia spojená s koronavírusom. The Blades sa budú zmluvám venovať, keď bude po všetkom.

Rozhodujúci Rashford?

Útočník Manchestru United Marcus Rashford by mohol byť rozhodujúcim prvkom v prestupovom boji o anglického mladíka Jadona Sancha. Rashford aj Sancho sú dobrí kamaráti a MR by vraj JS mohol presvedčiť k transferu z BVB na Old Trafford.

Obetovanie Griezmanna?

Šéfovia FC Barcelona sú ochotní v letnom prestupovom období obetovať francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna, ktorý by mohol odísť do Parížu Saint-Germain, pričom opačným smerom by putoval Brazílčan Neymar.

Bale bude bojovať

Najnovšie informácie zo španielskej metropoly Madrid hlásajú, že Gareth Bale je ochotný dať bokom svoje nezhody s trénerom Zinedineom Zidaneom a je odhodlaný zabojovať o miesto v základnej zostave Realu Madrid.