Main Content

TRANSFER NEWS (31.3.): Manchester United loví mladú oporu Realu Madrid

utorok, 31. marec 2020 10:41 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United, Real Madrid
Manchester United, Real Madrid | zdroj: S7

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Fede do Manchestru?

Manchester United má nový letný prestupový cieľ. Je ním talentovaný španielsky mladík Fede Valverde, ktorý v prebiehajúcom ročníku podáva kvalitné výkony v drese Realu Madrid. Biely Balet ale Fedeho nemieni predať.

Alexis na San Sire neostane

Čilský útočník Alexis Sanchez, ktorý je momentálne na hosťovaní v talianskom Interi Miláno, v tomto klube s určitosťou neostane. Vedenie čierno-modrých s ním nie je spokojné a Čiľan sa vráti do Manchestru United.

Nulový záujem

Vedenie Liverpoolu podľa britskej tlače nulový záujem o opätovné získanie brazílskeho reprezentanta Philippeho Coutinha. Coutinho je momentálne na hosťovaní v Bayerne Mníchov z FC Barcelona.

Willian chce ostať

Od leta bude Brazílčan Willian voľným hráčom, pričom tento futbalista sa stále nedohodol s Chelsea na novom kontrakte a je reálne, že zmení dres. Willian ale povedal, že by rád ostal v Premier League aj naďalej.

Young je šťastný

Anglický obranca Ashley Young prehlásil, že po odchode z Manchestru United do Interu Miláno je veľmi šťastný a najbližšie sezóny svojej kariéry by chcel stráviť práve na milánskom San Sire. Transfer mu pomohol aj herne.

Má Grealish po prestupe?

Jack Grealish, žiadaný kapitán birminghamskej Aston Villy, sa na sociálnych sieťach ospravedlnil za to, že porušil nariadenia britskej vlády o vychádzaní, ktoré vznikli v súvislosti s koronavírusom. Grealish si podľa niektorých týmto konaním pokazil prípadný veľký letný prestup.