Main Content

Aj AS Rím v čase koronakrízy podáva pomocnú ruku najzraniteľnejším skupinám obyvateľstva

sobota, 28. marec 2020 18:10 | Autor: TASR

AS Rím
AS Rím | zdroj: S7

Rím 28. marca (TASR) - Taliansky futbalový klub AS Rím v čase koronakrízy podáva pomocnú ruku najzraniteľnejším skupinám obyvateľstva. Každému držiteľovi sezónnej permanentky nad 75 rokov sa vedenie "Giallorossi" rozhodlo v rámci kampane "Rím sa stará" doručiť balíček trvanlivých potravín a hygienických potrieb, ktorý obsahoval cestoviny, ryžu, múku, cukor, olivový olej, minerálnu vodu, dezinfekčné prostriedky a jednorazové rukavice.

"Najstarší členovia našej spoločnosti sú v súčasnosti najviac zraniteľní. Obzvlášť, keď si sami musia zadovážiť jedlo a iné potreby. Klub preto s podporou našich sponzorov poslal seniorom balíčky, ktoré im majú uľahčiť život počas krízy," informovalo vedenie trojnásobného talianskeho majstra. Najstarší držiteľ permanentky Eliseo Lorenzetti sa okrem toho mohol potešiť z dresu podpísaného útočníkom Edinom Džekom.

Taliansko je v Európe najviac postihnutá krajina koronavírusom. V sobotu popoludní SEČ hlásilo vyše 86.000 pozitívnych prípadov, viac ako 9000 ľudí už ochoreniu COVID-19 podľahlo.