Main Content

FOTO: Ronaldinho sa zabáva aj vo väznici: Pozrite sa, ako si užíval 40. narodeniny

Pre väčšinu ľudí je pobyt za mrežami, bez ohľadu na to či zaslúžený, alebo nie, obrovským stresom. Legenda brazílskeho futbalu Ronaldinho si však svoj nútený dočasný pobyt vo väznici v paraguajskom hlavnom meste Asunción, kde sa dostal pre falšovanie pasu spoločne s jeho bratom, zjavne užíva.

Okrem toho, že sa zapojil do väzenského futbalového turnaja, v ktorom pomohol svojmu tímu k výhre 11-2, si ožividne vychutnal aj svoje jubilejné 40. narodeniny, ktoré oslavoval v sobotu. Dôkazom toho sú fotografie veľkej hostiny, ktorá bola preňho pripravená. 

Mimochodom Ronaldinho trávi pobyt za mrežami najmä hraním futbalu, večernými rozhovormi s matkou a taktiež absolvovaním stolárskeho kurzu.

Čo sa vlastne stalo?

Bývalého hráča Paríža St. Germain, FC Barcelona či AC Miláno zatkli spolu s bratom začiatkom marca v Paraguaji po tom, ako predložili falošné pasy. V nich mali uvedené paraguajské štátne občianstvo. Do krajiny prišli na pozvanie miestneho majiteľa kasína. Vo väzení pobudnú do vyriešenia prípadu alebo šesť mesiacov.

Bratia majú od roku 2018 súdny zákaz vycestovať z Brazílie. Dôvodom bol incident z roku 2015, keď išli obaja na ryby na jazero Guaíba, kde bez povolenia používali zakázané pasce na ryby. Udelenú pokutu vo výške 2,3 milióna dolárov Ronaldinho odmietol zaplatiť a tak jemu aj jeho bratovi zobrali pasy a dostali zákaz opustiť krajinu.