Main Content

VIDEO: Nádherné posolstvo Shiffrinovej: Pre bojovníkov proti koronavírusu zložila pieseň

Fenomenálna americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová potvrdila, že ani jej nie je súčasná situácia vo svete týkajúca sa koronavírusu ľahostajná. Na svojej sociálnej sieti Instagram zverejnila krásne hudobné posolstvo, ktoré opísala v komentári. Vyjadrila v ňom obrovskú podporu všetkým ľudom, ktorí sa snažia bojovať s chorobou COVID-19.

,,Každý deň sme svedkami neuveriteľných skutkov láskavosti a nesebeckosti. Lekári a sestry pomáhajú chorým ľudom a naďalej popri tom pomáhajú miliónom ľudí, ktorí trpia chudobou a zraneniami, ktoré s touto chorobou nesúvisia."

Mikaela dodáva, že veľký rešpekt prejavuje aj hasičom, záchranárom, policajným zložkám, či zdravotníkom, ktorí sa vrátili z dôchodku, aby dobrovoľne poskytli svoje služby.

Shiffrinovej odkaz týmto ľudom je jednoduchý ale krásny - napísala pre nich pieseň: ,,Urobila som naozaj malú vec. Napísala som pieseň, ktorá bola inšpirovaná zamestnancami závodu, ktorý naďalej uprednostňuje potreby verejnosti pred vlastnými potrebami a obavami. Toto je posolstvo pre úplne všetkých. Ďakujem vám."