Main Content

Juventus hlási tretieho nakazeného hráča: Koronavírus má jedna z najväčších hviezd

sobota, 21. marec 2020 20:55 | Autor: TASR

Cristiano Ronaldo a Paulo Dybala
Cristiano Ronaldo a Paulo Dybala | zdroj: TASR

Turín 21. marca (TASR) - Argentínsky futbalista Paulo Dybala z Juventusu Turín mal pozitívny test na nový koronavírus. Stal sa tretím hráčom talianskeho majstra s ochorením COVID-19 po Danielem Ruganim a Blaisovi Matuidim.

Dvadsaťšesťročný útočník to potvrdil v sobotu večer na Instagrame. Krátko potom to potvrdil aj klub. Juventus pritom len pred štyrmi dňami kategoricky poprel, že Dybala je nakazený koronavírusom. Vedenie Juventusu dávnejšie informovalo, že vrátane zamestnancov klubu a hráčov je v karanténe 121 ľudí.

"Paulo je v dobrovoľnej domácej karanténe v Taliansku a nemá symptómy choroby. Cíti sa dobre," uviedol Juventus v komuniké. Dybala na sociálnej sieti uviedol, že je pozitívna aj jeho priateľka Oriana Sabatiniová, ale "našťastie sme v perfektnej kondícii." Spolu je v talianskej Serii A pozitívnych viac ako desať futbalistov.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo je stále v izolácii v rodnej krajine. Tridsaťpäťročný útočník minulý týždeň odcestoval domov na Madeiru navštíviť matku, ktorá utrpela mŕtvicu.

V Taliansku k sobote podvečer evidovali viac ako 53-tisíc prípadov ochorenia COVID-19 a 4825 obetí. Celkovo vo svete zaznamenali viac než 297-tisíc prípadov ochorenia COVID-19 a vyše 12.750 úmrtí.