Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.12.)

nedeľa, 4. december 2011 13:26 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Tri alebo štyri týždne. Tak dlho by si mal oddýchnuť od futbalu útočník Manchestru United Chcicharito Hernandez, ktorý si včera poranil členok v stretnutí s Aston Villou. Podľa zdrojov blízkych United má Chicharito pretrhané väzy v ľavom členku. Toto zranenie prišlo Red Devils určite nevhod, pretože už teraz chýbajú pre zranenia Alexovi Fergusonovi Dimitar Berbatov, Michael Owen, Anderson, Tom Cleverly a bratia Rafael s Fábiom.

ASTON VILLA:
Včerajšie stretnutie Aston Villy s United nedohral ani brankár domácich Shay Given. Reprezentačná jednotka Írska utrpela svalové zranenie. Podľa manažéra tímu Alexa Mcleisha však nie je Givenove zranenie vážne a do zostavy by sa mal vrátiť už čoskoro.     

TOTTENHAM: Harry Redknapp sa počas zimy pokúsi získať na White Hart Lane Garyho Cahilla z Boltonu. Sám hráč je tomuto prestupu naklonený, keďže chce zabojovať o svoje miesto v nominácií trénera Anglicka Fábia Capella na blížiace sa Euro 2012 a v Boltone mu momentálne nie je dostatočne “na očiach”.

CHELSEA:
Tréner Chelsea Andre-Villas Boas vyhlásil, že už nepočíta so službami Nicolasa Anelku a stopéra Alexa. A včera akceptoval žiadosť oboch futbalistov na prestup. Anelka a Alex dokonca nebudú ani trénovať s prvým mužstvom a do zimného prestupového obdobia sa budú pripravovať s rezervou. Nicolas Anelka údajne už aj vie kam počas zimy prestúpi, no meno jeho nového tímu konkretizovať zatiaľ nechcel. Britské média si myslia, že ide o Liverpool. 

FULHAM:
Dimitar Berbatov nedostáva dostatok herných príležitosti v zostave Manchestru United, čo chce využiť Fulham, ktorý by ho rád získal na polročné hosťovanie. Situáciu však skomplikovalo zranenie Mexičana Chicharita Hernandeza, po ktorom Ferguson pravdepodobne už nebude ochotný prísť o ďalšieho útočníka.