Main Content

TRANSFER NEWS (16.3.): 4 posily Barcelony, Dembélé a Chelsea? United lovia v Ajaxe

pondelok, 16. marec 2020 11:37 | Autor: Jakub Vaverka

Moussa Dembele
Moussa Dembele | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dembélé prioritou

Útočník Moussa Dembélé, ktorý v tejto sezóne patrí do základnej zostavy francúzskeho Olympiqueu Lyon, by mohol byť v letnom prestupovom období prioritou londýnskej Chelsea. Modrí chcú priviesť nového útočníka.

Van De Beek a United?

Pôvodne bol favoritom v boji o Donnyho Van De Beeka z Ajaxu Amsterdam Real Madrid, ale momentálne to vyzerá, že tohto holandského reprezentanta by mohol kúpiť Manchester United. Red Devils tohto hráča pozorne sledujú.

Wijnaldum do 2023

Georginio Wijnaldum je momentálne v rokovaniach s Liverpoolom o novom kontrakte. The Red sú spokojní s výkonmi tohto holandského stredopoliara, pričom nová zmluva by ho mohla udržať na Anfielde do roku 2023.

Mchitarjan na prestup?

Henrik Mchitarjan sa na hosťovaní v talianskom AS Rím ukazuje vo veľmi dobrom svetle, pričom aktuálne je reálne, že ho londýnsky Arsenal v letnom transferovom okne predá natrvalo. Najväčším záujemcom je práve rímske AS.

Štyria noví hráči

Prestupové obdobie po sezóne je ešte pomerne ďaleko, ale vedenie barcelonského FC už v predstihu pripravuje stratégiu. FC Barcelona vraj bude v letnom transferovom okne usilovať o získanie štyroch nových futbalistov.

Areola natrvalo

Brankár Alphonse Areola, ktorý je momentálne v Reale Madrid na hosťovaní z parížskeho PSG, vraj predstaviteľom Bieleho Baletu zaujal a je aktuálne reálne, že ho Merengues po sezóne získajú z Parku Princov na riadny prestup.