Main Content

Zaplatí Chelsea 85 miliónov libier za bývalého hráča AS Trenčín?

nedeľa, 15. marec 2020 15:02 | Autor: Jakub Vaverka

Frank Lampard, Chelsea FC
Frank Lampard, Chelsea FC | zdroj: TASR

Chelsea myslí na letné prestupové obdobie, pričom do úvahy pre Modrých prichádza hneď niekoľko futbalistov. The Blues vzhliadajú smerom do nemeckej Bundesligy, konkrétne ich zaujíma Leon Bailey z Bayeru Leverkusen.

Dá sa tvrdiť, že jediným problémom Leona Baileyho je, že strieda lepšie výkony s horšími. Napríklad, teraz zažiaril v Európskej lige proti škótskemu Glasgowu Rangers, ale treba priznať, že do základnej zostavy Farmaceutov ho vytláčajú stále viac Moussa Diaby, ktorý nastupoval v minulosti aj z PSG a brazílsky mladík Paulinho.

Bailey má stále 22 rokov a za sebou pôsobenia v belgickom Genku a aj na Slovensku, kde bol jedným z najlepších hráčov Fortuna ligy v drese AS Trenčín. Výhodou tohto Jamajčana je, že je o neho veľký záujem na futbalom trhu. 

„Baileyho sleduje Chelsea, ktorá na jeho kúpu vyčlenila až 85 miliónov libier. K prestupu by mohlo dôjsť v úvode leta. Leon je taktiež v hľadáčiku ďalších anglických celkov – Manchestru United, Liverpoolu a Arsenalu,“ píše denník Express.

„Chelsea sa zdá ale 85 miliónov pomerne dosť, pričom The Blues sa budú snažiť cenu zraziť na úroveň 40 miliónov. Očakáva sa, že medzi Modrými a Farmaceutmi budú pokračovať rokovania aj v tomto období,“ píšu britskí novinári.